Vi bruger cookies for at give en bedre kundeoplevelse på siden, samt for at du kan gennemføre en bestilling fra siden. Læs venligst vores Cookie- og Datalov.

Mad & Service anbefaler

Det kan være svært at tage en beslutning med så mange muligheder, men for os sætter vi stor pris på at give vores kunder lige det man ønsker. Man kan downloade vores menukort, så man kan sidde derhjemme i ro og fred og sætte kryds ved det man syntes bedst om.


Cavery/tage-selv buffet passer ind i næsten alle arrangementer, om det er til fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup, hal arrangement, byfest, eller gadefest.


”Tygge med øjenbryn” menu.
Kalv stegt som vildt m. hvide og brune kartofler, gulerødder, ½ æble m. gelé, waldorfsalat, sødt, bønnesalat, hjemme lavet agurksalat og vildtsauce
- Dette er et stort hit og dækker godt ind over det gamle talesprog, da kødet er så dejligt mør, at man nærmest kan tygge det med øjenbrynene.
Vi skærer alle sener væk, herefter skærer vi det omhyggeligt ud i skiver så vi sikrer os den bedste oplevelse for jer og som noget ekstra lækkert, så tager saucen 2 dage om at blive lavet.
Dette er en meget eftertragtet ret som får meget ros, denne kan altid anbefales


Stort dessertbord, med hjemmelavede kager som alle er lavet helt fra bunden og det kan smages 